Monday, October 21, 2013

Kuidas ma Pärnu vanglas vangidega orienteerusin e. Pärnu vangla öine sprint

Reede õhtul, kui kõik vangid olid ajutiselt vanglast minema saadetud, toimus Pärnu vanglas öine sise-orienteerumise stiilis 2 jooksuga sprindivõistlus. Tegelikkuses seisab see tühjalt juba 03.11.2006




Sirvides öise vangla sprindi M21 koosseisu võis lubada seekord endale osalemist sealses klassis ning pakkuda konkurentsi mitmetele kõvadele meestele. 





1. Jooks
Startisin eelviimasena enne eeldatavat võitjat (Uku-Laur'i). Kaarti nähes lõi päris pahviks peale esimese punkti - see oli kerge ümber nurga. Edasine tehnika nägi põhiliselt välja nii, et esmalt pead vaatama kus on järgmine punkt - kas on samas majas või on kuskil teises majas? Siis pead saama teisele korrusele või teise majja. Üsna keeruline oli alguses orienteeruda ka ainuüksi erinevate hoonete vahel.



2. Jooks
Seekord sai startida viimasena oma klassist. Seekord oli juba palju lihtsam stardist jooksma saada ning peagi oli korralik sörgi tempo sees ja sai lugeda kaarti jooksu pealt.







Kokkuvõttes võib öelda et oli väga meeleolukas Sise-O ning kindlasti soovitan järgmine kord kõigil tulla Pärnu vangla, kui see polnud viimane kord .. Ka auhinnad olid temaatilised - väikesed käerauad kuhu oli peale lastud toimumiskoht ning poodiumiaste, lisaks vahuvein.







Pärnumaa MV Pikk





















Suurem kaart

No comments:

Post a Comment