Friday, May 21, 2010

Punktijaht

Öösel sai siis ööbitud Rakveres ja hommikul jälle mindud aegviitu. Võistlustel oli kasutusel hajutus süsteem. Käis start ja kõik võtsid oma kaardid kätte ning ka osad panid juba ajama, nii ka mina. Märtenil oli sama rada. Nii siis ma asusin algul teda juhtima ning lõpuks läksin talt käest ära. 1 vahepunkti tulime enamvähem koos, aga siis sain talt eest ära. Jooksin ka teise ära ja ka kolmanda. Finish oli pandud seekord ühe liivamäe otsa. Pidi ikka olema vastupidavust peale suurt jooksu kuskile veel ronida. Võtsin Finishi ära ja vaatan, mitte kedagi pole! Vahepeal vaatasin, et ega ühtegi eksimust ei teinud veel ning siis läksin tulemust maha lugema. Timmo ütles : "Et oh juba tagasi!"
Palus 10 minutit oodata maha lugemisega kuna kõik ei pidanud olevat veel töötavat!. Nii varsti tulid ka Märten, Andreas ja kõige lõpuks Markus. Sain I koha! M16 klass siiski! Auhinna sai seekord ise valida. Mina võtsin mini rula. :)

Mina see seal rohelise vestiga.

Tuesday, May 11, 2010

Libahundi jäljel

Algul olin suht närvis (noh pole ennem käinud seal ka!). Tegime raja ära(algul läksime sellega pisut hoogu!) No ja siis kõlaski stardi pauk! Esimeseks lisaülesandeks oli kohe stardis määrata kuhu maakonda kuulub see linn/asula. Meile sealt punkte kahjuks ei tulnud! Edasi jooksime siiis edasi kuhugi. Siis tuli järgmine lisaülesanne. Võtsime punkti ära ja siis hakkasime vaatama. Järjekord oli ka suhteliselt pikk ja jooksime edasi. Varsti tuli jälle üks lisaülesanne kus tuli ronida mööda mingid köit üles mäkke. Jõudsin peaaegu mäepeal olevasse punkti, kui järsku tross läks jalge alt katki. Õnneks ei olnud kõrgemal pisut väike ehmatus oli, aga kõik oli korras. jooksime siis edasi.
Tegime vigu jooksime teadmatuses ja siis mõtlesime vahepeal käiia ka kanuu ülesandes.
Kanuusse läksime siis mina ja Märten. Seal tuli teha et algul vaatad kaarti jätad meelde kus on punkt ja siis käid punktist läbi. No mina loomulikult võtsin jälle vale punkti! Mõtlesime siis käiia veel ühes lisaülesandes. Seal tuli mingi kummi peal ujuda mingid punktid läbi. Sinna läks algul Kirke. Sõitis natuke, libises maha ja vajus vette. Arvan et tal võis olla päris külm prrrrr!
Lõpuks otsustasime jätta siis selle vahele. Jooksime edasi, tegime taas vigu ja lõpuks tahtsime minna punktist 37 minna 54-sse. Algul oli kõik rahulik, aga siis tulid need jõed. hüppasime üle ja veel ja siis enam ei jõudnud. Too oli liiga lai. Vaatasime et ehk on kuskil purre. Ei olnud! ekslesime siis seal ringi igalpool. Siis vaatasime et peaks vist tagasi hakkama minema!
Lõppu minnes pidi käima ka nabani veest läbi. Lõpuks oligi meil mõte jõuda vähemalt enne Finishit lõppu jõuda! No 10 minutit läks üle!:( Aeg siis 06:10:56 Ja selle ajaga teenisime 64P.
No minu meelest igati vahva üritus(kui nüüd järgmine kord või millalgi saaks paremini mõeldud kah)